Pentru a vizualiza fisierele .pdf aveti nevoie de Adobe Reader
Get Adobe Reader
Abonare Dezabonare

 

 

Recomandările lunii septembrie la Disney Channel și Disney Junior


Premiera serialului Motanul Deghizat

Motanul Deghizat prezintă povestea lui Gark, un extraterestru naiv de 9 ani cu superputeri incontrolabile și al cărui destin este sa salveze universul și pe... Max, un motan domestic plin de temeri, dar orgolios căruia îi pasă mai mult de sine.

Atunci când Gark se prăbușește cu nava sa în spălătoria lui Betty, el găsește astfel o nouă casă și are parte de o prietenie neconvențională cu Max, care învată rapid cum sa profite de puterile misterioase ale naivului Gark.  Lui Max îi place să aibă un admirator care ar face orice pentru el, dar curiozitatea extremă a lui Gark și lipsa lui de înțelegere asupra modului în care funcționează lucrurile pe Pământ, îl propulesează pe Max în tot soiul de aventuri ridicole și pline de tensiune.

Premiera pe 26 septembrie @ 17:10, episoade noi de luni până vineri, la aceeași oră


Noi episoade Soy Luna

Încep noi episoade din îndrăgitul serial Soy Luna și aflăm prin ce experiențe mai trece Luna în această nouă fază a vieții ei, cand pasiunea pentru patine cu rotile și dans iau elan și va întâlni noi prieteni și chiar se va îndrăgosti.

Având o distribuție internațională, multă muzică, romantism, umor și patine cu rotile, Soy Luna este o producție originală Disney Channel America Latină în colaborare cu Disney Channel Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Din 19 septembrie @ 18:00

Premiera Filmului Noile aventuri ale dădacelor

Cel de-al 100 lea Film Original Disney Channel, "Noile aventuri ale dădacelor" cu Sabrina Carpenter (Riley și restul lumii) și Sofia Carson ("Descendenții") prezintă povestea a două dădace rivale, Jenny și Lola, care se aliază pentru a-l găsi pe unul dintre copiii de care au grijă care s-a aventurat singur în marele oraș fără nici un adult. Prezentând o poveste emoționantă care pune în lumină personalitatea, prietenia și independența, această comedie de aventură cu acțiune live concepută special pentru copii, adolescenți și familiile lor, aduce un omagiu clasicului film lansat în anii 1980 prin trimiteri bine cunoscute și scene emblematice.

Sâmbătă, pe 17 septembrie @ 11:30

Noi episoade din serialele îndrăgite de la Disney Channel:

  • Miraculos: Buburuza și Motan Noir (din 5 septembrie la 17:35)
  • Liv&Maddie (din 11 septembrie, în fiecare duminică la 10:30)
  • K.C. Sub Acoperire (din 10 septembrie, în zilele de weekend la 9:30)
  • Riley și Restul Lumii (din 10 septembrie, sâmbăta la 11:00)

Disney Junior

SOFIA ÎNTÂI – NOI EPISOADE

Prințesa Sofia pornește într-o nouă aventură în Biblioteca Secretă, de această dată pentru a-l ajuta pe Cavalerul Nobil să găsească Scutul din Gheață și Foc... dar întâi trebuie să-și dea seama care dintre cei doi cavaleri este Cavalerul Nobil cel adevărat.

Sâmbătă 3, 10 și 17 septembrie la ora 10:00

PROGRAME PENTRU UN MIC DEJUN RAPID

Fiți alături de Disney Junior în diminețile din timpul săptămânii pentru noul nostru Bloc de programe pentru un Mic Dejun Rapid. Pentru că momentul micului dejun și al pregătirilor pentru școală să vă fie mai interesant, Disney Junior va prezenta secvențe scurte din programele voastre preferate. Acum veți avea ocazia să vă întâlniți cu mai multe dintre personajele Disney Junior preferate înainte de a merge la grădi! Vă dau întâlnire Goldie și Ursuleț, Eroii în pijama, Jake și Pirații din Țara de Nicăieri, Doctorița Plușica și Miles în Spațiu.

In timpul săptămânii, din 5 septembrie la ora 08:30

AVENTURI DE DUPĂ-AMIAZĂ

Fie că sunteți amatori de o călătorie în spațiu sau să ajutați la schimbarea anotimpurilor în Valea Ielelor sau să navigați pe Marea de Nicăieri la bordul corabiei Bucky, noi vă oferim tot ce doriți în luna septembrie cu 6 călătorii pe zi alături de cei mai aventuroși prieteni Disney Junior.

Vă prezentăm episoade din Aventurile Zânelor Disney, Miles în Spațiu, Sofia Întâi, Jake și Pirații din Țara de Nicăieri, Garda Felină și Goldie și Ursuleț

In timpul săptămânii, din 5 septembrie la ora 15:20

DUBLURI DE SEARĂ

Singurul lucru mai frumos decât să urmărești un episod din serialul preferat este să urmărești două!

Fiți alături de Disney Junior chiar înainte de culcare pentru a urmări câte două episoade din serialele voastre preferate. Fie că vreți să petreceți o oră în Țara de Nicăieri, Misteria sau în Pădurea fermecată, Disney Junior este locul ideal în care să vă petreceți seara.  Vă prezentăm episoade din Sofia Întâi, Miles în spațiu, Doctorița Plușica, Jake și pirații din Țara de Nicăieri și Goldie și Ursuleț

În timpul săptămânii, începând cu 5 septembrie de la ora 18:00.

ACROBAȚII SPORTIVE DE WEEKEND

Pentru a sărbători noul episod cu mult sport din Clubul lui Mickey Mouse, v-am pregătit un weekend întreg de episoade cu mult sport. Începeți-vă weekendul participând la primul sport-a-tlon Mickey Mouse și continuați turneul sportiv cu episoade special selectate ce includ schi nautic, cursa cailor zburători, salturi pe lună și ciclism.

Sâmbătă 24 și duminică 25 la ora 11:25

NOU: GARDA FELINĂ

Garda Felină se întoarce pentru a proteja Regatul Luminii și membrii săi au parte de noi aventuri în luna septembrie. Fiți alături de Kion și gașca lui care se vor lupta din nou cu Janja și hienele, doar că de această dată Kion va trebui să învețe să controleze răgetul dacă nu vrea să tot provoace dezastre care îi pun familia și prietenii lui în pericol.

Începând de luni 26 septembrie la ora 17:00.